Бејлов ђаволски пакт у најави!

30. 000. 000 годишње, преко 100. 000. 000 за откуп! Изгледа да ће Манчестер Јунајтед да одреши кесу за Велшанина!

Фудбал 05.06.2018 | 22:30
Бејлов ђаволски пакт у најави!
Герет Бејл је био врло јасан после два гола у финалу Лиге шампиона - "желим минуте"! То је јасно деловало као најава одласка, међутим то је све релативизовано одласком Зинедина Зидана са места тренера Реала. Њих двојица нису имали најбољи однос, па је сада све отворено. А док Бејл чека да види ко ће бити нови тренер Реала - Манчестер Јунајтед не мирује.

Заправо, "Тхе Тимес" пише да Велшанин нема приоритет да чека новог тренера и да гледа да види шта ће Манчестер да му понуди.

Према истом извору новац за откуп не би требало да буде проблем пошто Ђаволи желе да плате преко 100.000.000 евра како би га довели на Театар снова. То је сума коју је Реал издвојио да доведе Бејла из Тотенхема.

Оно најзанмљивије у целој причи је плата. Односно цифре које се помињу као могућа примања Бејла у Јунајтеду. Наиме, могао би да постане најплаћенији играч у Премијер лиги са платом од 572.000 евра недељно, ту рачунајући и бонусе и маркетиншка права. То је око 30.000.000 евра годишње!

Ђаволски уговор у најави!

Тренутно је Алексис играч који зарађује највише у енглеском фудбалу - 515.000 евра недељно. То би било 3.000.000 мање од Бејла ако се обистине ове најаве. Иза њих би био Ромелу Лукаку са дупло мањом платом од пројектоване Бејлове.

Јунајтед поново жели да постане клуб ког ће сви да се плаше, а да би се то догодило и да би се Жозе Мурињо задовољио Ђаволи морају да доводе појачања.

Са евентуалним доласком Бејла Манчестер би добио луксузан напад гледајући из угла и квалитета, али и цене.

Додајмо и да Тајмс пише да је Реал расположен овог лета да прода барем једног од играча из чувеног трилинга Бејл, Бензема, Кристијано.

Бејл за сада има најозбиљнијег удварача.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар