Bejlov đavolski pakt u najavi!

30. 000. 000 godišnje, preko 100. 000. 000 za otkup! Izgleda da će Mančester Junajted da odreši kesu za Velšanina!

Fudbal 05.06.2018 | 22:30
Bejlov đavolski pakt u najavi!
Geret Bejl je bio vrlo jasan posle dva gola u finalu Lige šampiona - "želim minute"! To je jasno delovalo kao najava odlaska, međutim to je sve relativizovano odlaskom Zinedina Zidana sa mesta trenera Reala. Njih dvojica nisu imali najbolji odnos, pa je sada sve otvoreno. A dok Bejl čeka da vidi ko će biti novi trener Reala - Mančester Junajted ne miruje.

Zapravo, "The Times" piše da Velšanin nema prioritet da čeka novog trenera i da gleda da vidi šta će Mančester da mu ponudi.

Prema istom izvoru novac za otkup ne bi trebalo da bude problem pošto Đavoli žele da plate preko 100.000.000 evra kako bi ga doveli na Teatar snova. To je suma koju je Real izdvojio da dovede Bejla iz Totenhema.

Ono najzanmljivije u celoj priči je plata. Odnosno cifre koje se pominju kao moguća primanja Bejla u Junajtedu. Naime, mogao bi da postane najplaćeniji igrač u Premijer ligi sa platom od 572.000 evra nedeljno, tu računajući i bonuse i marketinška prava. To je oko 30.000.000 evra godišnje!

Đavolski ugovor u najavi!

Trenutno je Aleksis igrač koji zarađuje najviše u engleskom fudbalu - 515.000 evra nedeljno. To bi bilo 3.000.000 manje od Bejla ako se obistine ove najave. Iza njih bi bio Romelu Lukaku sa duplo manjom platom od projektovane Bejlove.

Junajted ponovo želi da postane klub kog će svi da se plaše, a da bi se to dogodilo i da bi se Žoze Murinjo zadovoljio Đavoli moraju da dovode pojačanja.

Sa eventualnim dolaskom Bejla Mančester bi dobio luksuzan napad gledajući iz ugla i kvaliteta, ali i cene.

Dodajmo i da Tajms piše da je Real raspoložen ovog leta da proda barem jednog od igrača iz čuvenog trilinga Bejl, Benzema, Kristijano.

Bejl za sada ima najozbiljnijeg udvarača.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar