Дортмунд убрзава два трансфера - Дилејни и Дијало што прије!

Питање је само какве ће бити преговарачке способности Милионера да им оборе цену.

Фудбал 05.06.2018 | 10:00
Дортмунд убрзава два трансфера - Дилејни и Дијало што прије!
Борусија Дортмунд ужурбано ради на реконструкцији екипе за нову сезону. Двојица новајлија већ су стигла, Маријус Волф из Ајнтрахта и Марвин Хиц из Аугзбурга, а управа Милионера ради да убрза још два трансфера. У питању су Абду Дијало (Мајнц) и Томас Дилејни (Вердер). Разлог за убрзавање посла је чињеница да је Дортмунд добио конкуренцију за ову двојицу играча.

Подсетимо, Волф је на Вестфален дошао за 5.000.000 евра, док је Хиц стигао као слободан играч јер му је истекао уговор. Код следеће две мете, Дијалоа и Дилејнија, ствари ће ипак да иду мало теже, тврди Билд.

“Видим да се на тржишту опет напумпавају цене, очекивања су превелика и сви мисле да ћемо ми много да плаћамо“, навео је Михаел Цорк, спортски директор Борусије.

Када је у питању Дијало, Мајнц за сада не жели да пусти овог дефанзивца, али би вероватно за суму од 28.000.000 евра управа промени мишљење. Играч, наводно жели у Борусију, али Милионери ће покушати да оборе цену јер не желе да преплате овај трансфер.

Што се тиче Дилејнија, Вердер за њега захтева 27.000.000 евра, а у овом тренутку Борусија је спремна да „добаци“ до 20.000.000 европских новчаница на име обештећења. Ипак, ту ће морати Милионери и брже да делују, јер Дилејни има и две понуде из Енглеске.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар