Dortmund ubrzava dva transfera - Dilejni i Dijalo što prije!

Pitanje je samo kakve će biti pregovaračke sposobnosti Milionera da im obore cenu.

Fudbal 05.06.2018 | 10:00
Dortmund ubrzava dva transfera - Dilejni i Dijalo što prije!
Borusija Dortmund užurbano radi na rekonstrukciji ekipe za novu sezonu. Dvojica novajlija već su stigla, Marijus Volf iz Ajntrahta i Marvin Hic iz Augzburga, a uprava Milionera radi da ubrza još dva transfera. U pitanju su Abdu Dijalo (Majnc) i Tomas Dilejni (Verder). Razlog za ubrzavanje posla je činjenica da je Dortmund dobio konkurenciju za ovu dvojicu igrača.

Podsetimo, Volf je na Vestfalen došao za 5.000.000 evra, dok je Hic stigao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor. Kod sledeće dve mete, Dijaloa i Dilejnija, stvari će ipak da idu malo teže, tvrdi Bild.

“Vidim da se na tržištu opet napumpavaju cene, očekivanja su prevelika i svi misle da ćemo mi mnogo da plaćamo“, naveo je Mihael Cork, sportski direktor Borusije.

Kada je u pitanju Dijalo, Majnc za sada ne želi da pusti ovog defanzivca, ali bi verovatno za sumu od 28.000.000 evra uprava promeni mišljenje. Igrač, navodno želi u Borusiju, ali Milioneri će pokušati da obore cenu jer ne žele da preplate ovaj transfer.

Što se tiče Dilejnija, Verder za njega zahteva 27.000.000 evra, a u ovom trenutku Borusija je spremna da „dobaci“ do 20.000.000 evropskih novčanica na ime obeštećenja. Ipak, tu će morati Milioneri i brže da deluju, jer Dilejni ima i dve ponude iz Engleske.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar