Грујић би могао опет на позајмицу у Кардиф!

Мирор пише да су у Ливерпулу за то да оде у неку средину где ће имати минутажу.

Фудбал 05.06.2018 | 09:00
Грујић би могао опет на позајмицу у Кардиф!
Ове сезоне, тачније полусезону, Марко Грујић је играо у Кардифу, а ситуација се тако наместила да би могао да игра за тим Нила Ворнока и у Премијер лиги наредне сезоне.

Како?

Па, Мирор пише да је Ливерпул одлучио да пошаље Грујића на још једну позајмицу наредне сезоне. План је био да то прво буде прошле сезоне Кардиф у Чемпионшипу, па да ове сезоне игра за неки клуб у Премијер лиги. Али, пошто је Кардиф обезбедио пролазак у најјачи ранг, могуће је да ће Грујићопет у Кардиф на позајмицу.

Марко је одиграо 13 мечева за Кардиф и помогао тиму да се нађе на другој позицији и тако аутоматски обезбеди промоцију. Са тим играма добио је и позив у репрезентацију Србије и нашао се на коначном списку путника за Русију.

У Ливерпул су овог лета стигли Фабињо и Наби Кеита, тако да је право питање колико би Марко могао да игра у таквој конкуренцији. Због тога је план за њега да одигра негде позајмицу где ће имати више минута да покаже шта зна.

Велс онлајн пише да би Кардиф могао да буде поново дестинација за Грујића јер је и будућност Арона Гунарсона у тиму под знаком питања, а Нил Ворнок је био задовољан развојем младог играча који има уговор са Ливерпулом до јуна 2020. године.

Сама чињеница да ће Кардиф играти Премијер лигу, те да је Марку то окружење познато могло би да доведе до поновне сарадње. Званично је Грујић сада у Ливерпулу јер му је истекла позајмица у Кардифу, али би то могло ускоро да се врати на старо.

Ако је веровати информацијама са Острва.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар