Grujić bi mogao opet na pozajmicu u Kardif!

Miror piše da su u Liverpulu za to da ode u neku sredinu gde će imati minutažu.

Fudbal 05.06.2018 | 09:00
Grujić bi mogao opet na pozajmicu u Kardif!
Ove sezone, tačnije polusezonu, Marko Grujić je igrao u Kardifu, a situacija se tako namestila da bi mogao da igra za tim Nila Vornoka i u Premijer ligi naredne sezone.

Kako?

Pa, Miror piše da je Liverpul odlučio da pošalje Grujića na još jednu pozajmicu naredne sezone. Plan je bio da to prvo bude prošle sezone Kardif u Čempionšipu, pa da ove sezone igra za neki klub u Premijer ligi. Ali, pošto je Kardif obezbedio prolazak u najjači rang, moguće je da će Grujićopet u Kardif na pozajmicu.

Marko je odigrao 13 mečeva za Kardif i pomogao timu da se nađe na drugoj poziciji i tako automatski obezbedi promociju. Sa tim igrama dobio je i poziv u reprezentaciju Srbije i našao se na konačnom spisku putnika za Rusiju.

U Liverpul su ovog leta stigli Fabinjo i Nabi Keita, tako da je pravo pitanje koliko bi Marko mogao da igra u takvoj konkurenciji. Zbog toga je plan za njega da odigra negde pozajmicu gde će imati više minuta da pokaže šta zna.

Vels onlajn piše da bi Kardif mogao da bude ponovo destinacija za Grujića jer je i budućnost Arona Gunarsona u timu pod znakom pitanja, a Nil Vornok je bio zadovoljan razvojem mladog igrača koji ima ugovor sa Liverpulom do juna 2020. godine.

Sama činjenica da će Kardif igrati Premijer ligu, te da je Marku to okruženje poznato moglo bi da dovede do ponovne saradnje. Zvanično je Grujić sada u Liverpulu jer mu je istekla pozajmica u Kardifu, ali bi to moglo uskoro da se vrati na staro.

Ako je verovati informacijama sa Ostrva.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar