Мијаиловић: За управу Партизана посао тек почиње!

Председник црно-белих за портал "Маxбетспорт" најавио неке од наредних корака трофејног клуба на организационом пољу.

Кошарка 04.06.2018 | 22:45
Мијаиловић: За управу Партизана посао тек почиње!
Мијаиловић најавио реконструкцију "Куће Партизана"! Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић рекао је за “Маxбетспорт” да се очекује реконструкција клуба.

Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић најавио је да ће на конференцији за новинаре око 20. јуна направити пресек урађеног од доласка у клуб прошле јесени, укључујући финансијски извештај, а већ сада је у разговору за "Маxбетспорт" открио неке од планираних промена.

"Сезона за играче је завршена, али за управу тек почиње ударнички посао. У наредном периоду нас чека конструкција 'Куће Партизана'. Ту ћемо преселити администрацију, маркетинг и ПР сектор. Следи велика реконструкција, долазак нових људи, како играча, тако и у управи. Ако се неко уморио у садашњој управи, нема везе. Довешћемо нове људе, који су спремни и вољни да помогну клубу".

Мијаиловић очекује да током лета буду "очишћена" сва дуговања из ове сезоне према првом тиму.

"Поносан сам што је клуб успео финансијски да стане на ноге. Странци су примили девет од 10 плата, домаћи играчи мало мање. Успећемо у циљу да не пренесемо никакве обавезе у наредну сезону. Тако нешто се није догодило у претходних 10 или чак 15 година", поручио је председник црно-белих, додавши да није задовољан елиминацијом у полуфиналу домаћег првенства.

"Очекивао сам више, али просто, повреде су одиграле велику улогу. То није изговор, чињеница је да смо остали без битних играча".

Ипак није у потпуности незадовољан челник трофејног клуба.

“У осталим такмичењима смо направили искорак, имали смо одличне периоде, посебно у Нишу када смо освојили и трофеј Купа Кораћа. Истичем, доста нових детаља ћу открити на конференцији за медије. Чека нас велики посао, а уверен сам да ћемо га успешно одрадити”, закључио је Мијаиловић за “Маxбетспорт”.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар