Mijailović: Za upravu Partizana posao tek počinje!

Predsednik crno-belih za portal "Maxbetsport" najavio neke od narednih koraka trofejnog kluba na organizacionom polju.

Košarka 04.06.2018 | 22:45
Mijailović: Za upravu Partizana posao tek počinje!
Mijailović najavio rekonstrukciju "Kuće Partizana"! Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je za “Maxbetsport” da se očekuje rekonstrukcija kluba.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će na konferenciji za novinare oko 20. juna napraviti presek urađenog od dolaska u klub prošle jeseni, uključujući finansijski izveštaj, a već sada je u razgovoru za "Maxbetsport" otkrio neke od planiranih promena.

"Sezona za igrače je završena, ali za upravu tek počinje udarnički posao. U narednom periodu nas čeka konstrukcija 'Kuće Partizana'. Tu ćemo preseliti administraciju, marketing i PR sektor. Sledi velika rekonstrukcija, dolazak novih ljudi, kako igrača, tako i u upravi. Ako se neko umorio u sadašnjoj upravi, nema veze. Dovešćemo nove ljude, koji su spremni i voljni da pomognu klubu".

Mijailović očekuje da tokom leta budu "očišćena" sva dugovanja iz ove sezone prema prvom timu.

"Ponosan sam što je klub uspeo finansijski da stane na noge. Stranci su primili devet od 10 plata, domaći igrači malo manje. Uspećemo u cilju da ne prenesemo nikakve obaveze u narednu sezonu. Tako nešto se nije dogodilo u prethodnih 10 ili čak 15 godina", poručio je predsednik crno-belih, dodavši da nije zadovoljan eliminacijom u polufinalu domaćeg prvenstva.

"Očekivao sam više, ali prosto, povrede su odigrale veliku ulogu. To nije izgovor, činjenica je da smo ostali bez bitnih igrača".

Ipak nije u potpunosti nezadovoljan čelnik trofejnog kluba.

“U ostalim takmičenjima smo napravili iskorak, imali smo odlične periode, posebno u Nišu kada smo osvojili i trofej Kupa Koraća. Ističem, dosta novih detalja ću otkriti na konferenciji za medije. Čeka nas veliki posao, a uveren sam da ćemo ga uspešno odraditi”, zaključio je Mijailović za “Maxbetsport”.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar