Антивладин митинг вечерас у Скопју

Присталице највеће македонске опозиционе странке ВМРО-ДПМНЕ окупили су се вечерас на антивладином митингу испред зграде Владе у Скопљу.

Регион 02.06.2018 | 22:59
Антивладин митинг вечерас у Скопју
Присталице највеће македонске опозиционе странке ВМРО-ДПМНЕ окупили су се вечерас на антивладином митингу испред зграде Владе у Скопљу.

Ово је први митинг који организује ВМРО-ДПМНЕ од како је на челу странке Христијан Мицкоски који је вечерас истакао да пријевремени парламентарни избори треба да буду одржани заједно са предсједничким.

Он је позвао на формирање техничке владе 100 дана пред пријевремене парламетарне изборе, као што је то било и прије двије године, преносе македонски медији.

Мицкоски је позвао и да се припреми чист и једнак терен за све политичке партије, те да на приједлог опозиције буде изабран предсједник Државне изборне комисије.

Он је позвао присутне да кажу да је чаша преливена, да тако више не може и не смије.

У обраћању присутнима Мицкоски је поручио да покажу колика су сила и колико воле Македонију.

Митинг се одржава под мотом "Македонија ће побиједити", а присутне су присталице ВМРО-ДПМНЕ из више македонских градова, преносе македонски медији.

Премијер Македоније Зоран Заев рекао је раније да нема ништа против вечерашњих протеста опозиције, те да ће пажљиво саслушати поруке које ће бити упућене.

Македонски медији недавно су објавили да се ВМРО-ДПМНЕ залаже за расписивање ванредних парламентарних избора. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАЈНА

03.06.2018 05:53

Зашто сви могу, а не можемо ми. Зашто се само ми миримо ни са чим и зашто је само нама мало пуно. Зашто само ми никога, величамо за некога и зашто само ми не можемо рећи себи, хоћу више, хоћу боље , хоћу једнако. Зашто само ми гледамо како други оно што хоће и добију или бар кажу да хоће да добију. А ми само гледамо, блејимо и одлазимо. Мислим да треба да мало попричамо сами са собом и видимо да и ми можемо све ако хоћемо. ПРАВДА ЗА ДАВИДА = ПРАВДА ЗА СВЕ НАС .

ОДГОВОРИТЕ