Видео: Страшан гол ''новог нападача'' Партизана!

Рикардо Гомеш постигао гол у пријатељској утакмици против Алжира.  Партизанов нови шпиц ноћас бомбардовао Алжирце! Сјајан гол Рикарда Гомеша.

Фудбал 02.06.2018 | 09:45
Видео: Страшан гол ''новог нападача'' Партизана!
У дану када се сазнало да је решење за Партизанов напад наредне сезоне Рикардо Гомеш, фудбалер Зеленортских Острва и Национала је постигао врло леп гол за свој државни тим против Алжира.

Најбољи стрелац Друге лиге Португала дао је први од три гола свог тима... Зеленортска Острва победила су 3:2.



Први пут га видимо на делу и одмах - бомба! Леп гол и то у дресу репрезентације! 

Ново појачање Партизана, или боље рећи момак који би требало ускоро да стави параф на уговор са црно-белима - Рикардо Гомеш (26), постигао је ноћас погодак за селекцију Зеленортских острва. Његова екипа славила је са 3:2 и то против учесника Мундијала, националног тима Алжира - 3:2. Гомеш је изједначио у 14. минуту на 1:1, заиста сјајаним ударцем са око 17 метара. 

Том приликом показао је да га очигледно краси врло снажан и прецизан ударац. Алжир је затим поново повео 2:1, али су гости успели да на опште изненађење преокрену резултат преко Рајана Мендеса и Нуна Роче. 

Подсетимо, Рикардо Гомеш имао је сезону из снова у португалском друголигашу Насионалу и помогао је том клубу да се врати у елитну лигу Португала, постигавши 22 гола (први стрелац лиге). Што би стручњаци рекли Гомеш је поливалентан офанзивац. Најбоље се сналази на позицији централног шпица, али је употребљив и као крило.

Готово целу каријеру провео је у Португалу. Дрес Насионала носи од 2016.године, а пре тога је бранио боје Викторије Гимараиш и Визеле.

Уговор са садашњим клубм истиче му овог лета, што значи да Партизан не би трошио новац на обештећење. У Хумској очекују да ће Гомеш бити у Београду већ током наредне недеље, где би после лекарских требало да потпише уговор и да буде представљен. 

Навијачи Партизана имаће прилику да још једном на делу виде Рикарда Гомеша већ данас од 17.00 сати, када се Зеленортска Острва састају са Андором. 

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар