Video: Strašan gol ''novog napadača'' Partizana!

Rikardo Gomeš postigao gol u prijateljskoj utakmici protiv Alžira.  Partizanov novi špic noćas bombardovao Alžirce! Sjajan gol Rikarda Gomeša.

Fudbal 02.06.2018 | 09:45
Video: Strašan gol ''novog napadača'' Partizana!
U danu kada se saznalo da je rešenje za Partizanov napad naredne sezone Rikardo Gomeš, fudbaler Zelenortskih Ostrva i Nacionala je postigao vrlo lep gol za svoj državni tim protiv Alžira.

Najbolji strelac Druge lige Portugala dao je prvi od tri gola svog tima... Zelenortska Ostrva pobedila su 3:2.



Prvi put ga vidimo na delu i odmah - bomba! Lep gol i to u dresu reprezentacije! 

Novo pojačanje Partizana, ili bolje reći momak koji bi trebalo uskoro da stavi paraf na ugovor sa crno-belima - Rikardo Gomeš (26), postigao je noćas pogodak za selekciju Zelenortskih ostrva. Njegova ekipa slavila je sa 3:2 i to protiv učesnika Mundijala, nacionalnog tima Alžira - 3:2. Gomeš je izjednačio u 14. minutu na 1:1, zaista sjajanim udarcem sa oko 17 metara. 

Tom prilikom pokazao je da ga očigledno krasi vrlo snažan i precizan udarac. Alžir je zatim ponovo poveo 2:1, ali su gosti uspeli da na opšte iznenađenje preokrenu rezultat preko Rajana Mendesa i Nuna Roče. 

Podsetimo, Rikardo Gomeš imao je sezonu iz snova u portugalskom drugoligašu Nasionalu i pomogao je tom klubu da se vrati u elitnu ligu Portugala, postigavši 22 gola (prvi strelac lige). Što bi stručnjaci rekli Gomeš je polivalentan ofanzivac. Najbolje se snalazi na poziciji centralnog špica, ali je upotrebljiv i kao krilo.

Gotovo celu karijeru proveo je u Portugalu. Dres Nasionala nosi od 2016.godine, a pre toga je branio boje Viktorije Gimaraiš i Vizele.

Ugovor sa sadašnjim klubm ističe mu ovog leta, što znači da Partizan ne bi trošio novac na obeštećenje. U Humskoj očekuju da će Gomeš biti u Beogradu već tokom naredne nedelje, gde bi posle lekarskih trebalo da potpiše ugovor i da bude predstavljen. 

Navijači Partizana imaće priliku da još jednom na delu vide Rikarda Gomeša već danas od 17.00 sati, kada se Zelenortska Ostrva sastaju sa Andorom. 

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar