Продај Рајковића у Премијер лигу за 7.000.000 евра!

Зелено светло Зорану Стојадиновићу! Помиње се Вотфорд!

Фудбал 04.06.2018 | 16:45
Продај Рајковића у Премијер лигу за 7.000.000 евра!
Макаби из Тел Авива је дао зелено светло српском агенту Зорану Стојадиновићу да прода свог клијентаПредрага Рајковића. Израелски клуб је спреман да се по унапред одређеним условима одрекне српског репрезентативца јер му је потребан новац.

Макаби је још један у низу клубова широм Европе који чекају да постигтрну споразума са УЕФА око финансијског фер-плеја. Тренутна ситуација је таква да Макаби не испуњава критеријуме УЕФА и потребна му је финансијска ињекција, па су решили да се одрекну свог најскупљег првотимца.

Макаби је саопштио Стојадиновићу да се баци на посао и по могућности нађе премијерлигашки ангажман заРајковића. Макабијева рачуница је јасна - Енглези плаћају најбоље и најбрже. Почетна цена је већ истакнута и Макаби тражи 7.000.000 евра за српског голмана.

Међутим, Израелци су спремни и да промене стартне позиције у преговорима и да спусте цену на између 5.000.000 и 6.000.000 евра ако се појави неки премијерлигаш вољан да купи Рајковића. Неки позитивни сигнали већ постоје. Израелски медији пишу да је интерес за Рајковића показао Вотфорд, али да још није дошло до конкретне понуде и да Енглези и не знају за финансијске захтеве Макабија.

Израелски клуб је већ договорио  трансфер Анортозисовог голмана Аријела Харуша који стиже као слободан играч. Ако Рајковић буде продат, Харуш ће бити први голман. Ако Србин оде, Израелцу ће бити намењена улога стартера.

Сада је све на Стојадиновићу који треба да понуди Рајковића широм Европе и нађе понуду која ће задовољити његовог клијента и Макаби.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар