Prodaj Rajkovića u Premijer ligu za 7.000.000 evra!

Zeleno svetlo Zoranu Stojadinoviću! Pominje se Votford!

Fudbal 04.06.2018 | 16:45
Prodaj Rajkovića u Premijer ligu za 7.000.000 evra!
Makabi iz Tel Aviva je dao zeleno svetlo srpskom agentu Zoranu Stojadinoviću da proda svog klijentaPredraga Rajkovića. Izraelski klub je spreman da se po unapred određenim uslovima odrekne srpskog reprezentativca jer mu je potreban novac.

Makabi je još jedan u nizu klubova širom Evrope koji čekaju da postigtrnu sporazuma sa UEFA oko finansijskog fer-pleja. Trenutna situacija je takva da Makabi ne ispunjava kriterijume UEFA i potrebna mu je finansijska injekcija, pa su rešili da se odreknu svog najskupljeg prvotimca.

Makabi je saopštio Stojadinoviću da se baci na posao i po mogućnosti nađe premijerligaški angažman zaRajkovića. Makabijeva računica je jasna - Englezi plaćaju najbolje i najbrže. Početna cena je već istaknuta i Makabi traži 7.000.000 evra za srpskog golmana.

Međutim, Izraelci su spremni i da promene startne pozicije u pregovorima i da spuste cenu na između 5.000.000 i 6.000.000 evra ako se pojavi neki premijerligaš voljan da kupi Rajkovića. Neki pozitivni signali već postoje. Izraelski mediji pišu da je interes za Rajkovića pokazao Votford, ali da još nije došlo do konkretne ponude i da Englezi i ne znaju za finansijske zahteve Makabija.

Izraelski klub je već dogovorio  transfer Anortozisovog golmana Arijela Haruša koji stiže kao slobodan igrač. Ako Rajković bude prodat, Haruš će biti prvi golman. Ako Srbin ode, Izraelcu će biti namenjena uloga startera.

Sada je sve na Stojadinoviću koji treba da ponudi Rajkovića širom Evrope i nađe ponudu koja će zadovoljiti njegovog klijenta i Makabi.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar