Мијат посјетио Партизан: Рачунајте УВИЈЕК на мене!

Легендарни ас Предраг Мијатовић посетио свој бивши клуб. Илиев о Мијату: "Највећи фудбалер који је играо у Партизану".

Фудбал 03.06.2018 | 22:30
Мијат посјетио Партизан: Рачунајте УВИЈЕК на мене!
Фудбалски клуб Партизан има ту срећу да је његов велики пријатељ и "службеник" - Предраг Мијатовић.

Један од најбољих југословенских фудбалера свх времена, који је играо у Партизану од 1989. до 1993. године, а потом се прославио у Шпанији (Реал Мадриду, био је и његов спортски директор), посетио је данас Партузан и поручио: "Увек можете да рачунате на мене".

"Част ми је и задовољство што сам дошао да видим људе у мом клубу. Сви ми бивши играчи, који не живимо овде, а волимо Партизан и пратимо шта се дешава, треба ово да радимо - да долазимо и посећујемо наш клуб", рекао је Мијатовић за ТВ Партизан.

Мијатовић је позван да као легенда Партизана и Реал Мадрида прокоментарише актуелна дешавања у оба клуба - пре свега питање тренера. Зинедин Зидан је изненада напустио клупу "краљевског клуба", а његов некадашњи саиграч из југословенске репрезентације, Мирослав Ђукић је остао тренер црно-белих.

"Сви људи који имају шансу да раде у великим клубовима свесни су да зависе од резултата и нимало није лако водити све то и живети са тим притиском свакоденвно. Партизан је за мене највећи клуб и најдражи. Тај притисак је свакодневни и то мора да се издржи. Они који то не могу да издрже не треба ту ни да буду, ни тренери, ни играчи. Партизан је у обавези да осваја трофеје и то су нормалне ствари и за Партизан и за Реал. Ја кад год могу и кад ми се затражи, спреман сам да помогнем, поготово људима и клубу које волим. Рачунајте на мене", поручио је Мијатовић.

Условно речено Мијатовићев домаћин био је спортски директор Партизана Ивица Илиев.

"Ово је емотиван тренутак за мене, јер је Пеђа највећи играч који је играо у Партизану. Он је имао велику каријеру на терену, али и ван терена, то је највеће што је неко са овог простора имао и остварио. Он је нека врста мог ментора, имао сам неколико дивних разговора са Пеђом кад сам био у Билбауу, отворио ми је нека врата, показао ми како то треба да изгледа. Сваки пут кад имам недоумицу, посаветујем се са њим", каже Илиев.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар