Mijat posjetio Partizan: Računajte UVIJEK na mene!

Legendarni as Predrag Mijatović posetio svoj bivši klub. Iliev o Mijatu: "Najveći fudbaler koji je igrao u Partizanu".

Fudbal 03.06.2018 | 22:30
Mijat posjetio Partizan: Računajte UVIJEK na mene!
Fudbalski klub Partizan ima tu sreću da je njegov veliki prijatelj i "službenik" - Predrag Mijatović.

Jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera svh vremena, koji je igrao u Partizanu od 1989. do 1993. godine, a potom se proslavio u Španiji (Real Madridu, bio je i njegov sportski direktor), posetio je danas Partuzan i poručio: "Uvek možete da računate na mene".

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao da vidim ljude u mom klubu. Svi mi bivši igrači, koji ne živimo ovde, a volimo Partizan i pratimo šta se dešava, treba ovo da radimo - da dolazimo i posećujemo naš klub", rekao je Mijatović za TV Partizan.

Mijatović je pozvan da kao legenda Partizana i Real Madrida prokomentariše aktuelna dešavanja u oba kluba - pre svega pitanje trenera. Zinedin Zidan je iznenada napustio klupu "kraljevskog kluba", a njegov nekadašnji saigrač iz jugoslovenske reprezentacije, Miroslav Đukić je ostao trener crno-belih.

"Svi ljudi koji imaju šansu da rade u velikim klubovima svesni su da zavise od rezultata i nimalo nije lako voditi sve to i živeti sa tim pritiskom svakodenvno. Partizan je za mene najveći klub i najdraži. Taj pritisak je svakodnevni i to mora da se izdrži. Oni koji to ne mogu da izdrže ne treba tu ni da budu, ni treneri, ni igrači. Partizan je u obavezi da osvaja trofeje i to su normalne stvari i za Partizan i za Real. Ja kad god mogu i kad mi se zatraži, spreman sam da pomognem, pogotovo ljudima i klubu koje volim. Računajte na mene", poručio je Mijatović.

Uslovno rečeno Mijatovićev domaćin bio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

"Ovo je emotivan trenutak za mene, jer je Peđa najveći igrač koji je igrao u Partizanu. On je imao veliku karijeru na terenu, ali i van terena, to je najveće što je neko sa ovog prostora imao i ostvario. On je neka vrsta mog mentora, imao sam nekoliko divnih razgovora sa Peđom kad sam bio u Bilbauu, otvorio mi je neka vrata, pokazao mi kako to treba da izgleda. Svaki put kad imam nedoumicu, posavetujem se sa njim", kaže Iliev.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar