Абрамович не губи време - хоће Зидана!

Прва понуда за Француза.

Фудбал 01.06.2018 | 14:15
Абрамович не губи време - хоће Зидана!
Шокантан одлазак Зинедина Зидана из Реал Мадрида је дигао прашину на европском фудбалском тржишту. Иако се очекивало да ово лето прође мирно без много тренерских рокада пошто су Арсенал, ПСЖ, Бајерн и остали већ нашли тренере, Зиданова оставка је све променила.

Слободни тренери се надају позиву из Мадрида, али и клубови који би да мењају тренера бацају поглед ка Зидану. Први међу њима је Челси!

Како јављају острсвки медији, Роман Абрамович није часио часа и стопирао је преговоре око доласка Мауриција Сарија јер му се указала шанса да доведе Зидана. Руски олигарх не жели да пропусти ову прилику и спреман је да понуди Зидану све што овај пожели.

Ипак, мало је вероиватно да ће Зизу и размотрити понуду Челсија. Прво, јер му се не ради одмах по одласку из Реала. Друго, јер Челси баш и није пожељна дестинација за врхунске тренере и има лошу репутацију због Абрамовичеве хировитости и ограничених овлашћења у односу на друге менаџере у Премијер лиги.

Све су прилике да да ће Челси прво морати да исплати Контеа, а да ће онда морати да купи Сарија јер су му преостале опције сужене.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар