Abramovič ne gubi vreme - hoće Zidana!

Prva ponuda za Francuza.

Fudbal 01.06.2018 | 14:15
Abramovič ne gubi vreme - hoće Zidana!
Šokantan odlazak Zinedina Zidana iz Real Madrida je digao prašinu na evropskom fudbalskom tržištu. Iako se očekivalo da ovo leto prođe mirno bez mnogo trenerskih rokada pošto su Arsenal, PSŽ, Bajern i ostali već našli trenere, Zidanova ostavka je sve promenila.

Slobodni treneri se nadaju pozivu iz Madrida, ali i klubovi koji bi da menjaju trenera bacaju pogled ka Zidanu. Prvi među njima je Čelsi!

Kako javljaju ostrsvki mediji, Roman Abramovič nije časio časa i stopirao je pregovore oko dolaska Mauricija Sarija jer mu se ukazala šansa da dovede Zidana. Ruski oligarh ne želi da propusti ovu priliku i spreman je da ponudi Zidanu sve što ovaj poželi.

Ipak, malo je veroivatno da će Zizu i razmotriti ponudu Čelsija. Prvo, jer mu se ne radi odmah po odlasku iz Reala. Drugo, jer Čelsi baš i nije poželjna destinacija za vrhunske trenere i ima lošu reputaciju zbog Abramovičeve hirovitosti i ograničenih ovlašćenja u odnosu na druge menadžere u Premijer ligi.

Sve su prilike da da će Čelsi prvo morati da isplati Kontea, a da će onda morati da kupi Sarija jer su mu preostale opcije sužene.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar