Брага тражи много за Стојиљковића, Звезда то не може да плати!

Помињу се цифре у распону од 2. 500. 000 до 3. 000. 000 евра!

Фудбал 01.06.2018 | 10:15
Брага тражи много за Стојиљковића, Звезда то не може да плати!
Никола Стојиљковић жели у Црвену звезду, имао је и састанке са црвено-белима, али ће српском тиму бити много тешко да убеди Брагу да га ослободи.

Како пише португалски Маисфутебол, Звезда жели да доведе Стојиљковића који је везан за Брагу до 2020. године, али понуда од 800.000 евра нити позајмица са правом откупа нису довољно добре да се убеди португалски клуб.

То је у изјави за поменути португалски медији потврдио менаџер Стојиљковића.

"Постоји понуда Звезде, жеља играча да игра у својој земљи, да игра редовно, али цифре које Брага тражи су немогуће. Звезда неће платити 2.500.000 евра или 3.000.000 евра", каже Саша Симић.

Према сазнањима овог португалског сајта, Стојиљковић ни у следећој сезони не би добио шансу у Браги па је најбоља опција за клуб да га прода. Међутим, све понуде за сада су незадовољавајуће. 

То важи за Црвену звезду, али то важи и за Рапид из Беча који је тражио позајмицу играча. Ипак, све су то "незадовољавајуће" понуде из Брагиног угла.

Португалски клуб ће чекати најбољу понуду.

Ипак, ако Брага заиста очекује поменуту суму, јако ће је тешко добити. Не само од Црвене звезде.

Подсећамо, Стојиљковић је недавно рекао да има жељу да обуче дрес београдског клуба, али да ће сада "клубови морати да се договоре". Да би дошло до договора Брага ће морати да попусти и да смањи потраживања.

Звезда наставља потрагу за шпицем...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар