Braga traži mnogo za Stojiljkovića, Zvezda to ne može da plati!

Pominju se cifre u rasponu od 2. 500. 000 do 3. 000. 000 evra!

Fudbal 01.06.2018 | 10:15
Braga traži mnogo za Stojiljkovića, Zvezda to ne može da plati!
Nikola Stojiljković želi u Crvenu zvezdu, imao je i sastanke sa crveno-belima, ali će srpskom timu biti mnogo teško da ubedi Bragu da ga oslobodi.

Kako piše portugalski Maisfutebol, Zvezda želi da dovede Stojiljkovića koji je vezan za Bragu do 2020. godine, ali ponuda od 800.000 evra niti pozajmica sa pravom otkupa nisu dovoljno dobre da se ubedi portugalski klub.

To je u izjavi za pomenuti portugalski mediji potvrdio menadžer Stojiljkovića.

"Postoji ponuda Zvezde, želja igrača da igra u svojoj zemlji, da igra redovno, ali cifre koje Braga traži su nemoguće. Zvezda neće platiti 2.500.000 evra ili 3.000.000 evra", kaže Saša Simić.

Prema saznanjima ovog portugalskog sajta, Stojiljković ni u sledećoj sezoni ne bi dobio šansu u Bragi pa je najbolja opcija za klub da ga proda. Međutim, sve ponude za sada su nezadovoljavajuće. 

To važi za Crvenu zvezdu, ali to važi i za Rapid iz Beča koji je tražio pozajmicu igrača. Ipak, sve su to "nezadovoljavajuće" ponude iz Braginog ugla.

Portugalski klub će čekati najbolju ponudu.

Ipak, ako Braga zaista očekuje pomenutu sumu, jako će je teško dobiti. Ne samo od Crvene zvezde.

Podsećamo, Stojiljković je nedavno rekao da ima želju da obuče dres beogradskog kluba, ali da će sada "klubovi morati da se dogovore". Da bi došlo do dogovora Braga će morati da popusti i da smanji potraživanja.

Zvezda nastavlja potragu za špicem...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar