ЛН: Кад Билећанка ''удари'' по Туркињама - нема спаса!

Бошковићева бриљирала – Србија после пет сетова боља од Турске! Женска одбојкашка репрезентација Србије остварила је осму победу у Лиги нација, пошто је у Краљеву са 3-2 у сетовима савладала Турску.  Српкиње наставиле победнички низ! Одбојкашице Србије оствариле су осму победу у Лиги нација.  Србија добила трилер против Турске - 3:2! Тијана Бошковић донела веома битне поене у последњем сету.

Остали спортови 31.05.2018 | 23:17
ЛН: Кад Билећанка ''удари'' по Туркињама - нема спаса!
Изабранице Зорана Терзића до важног тријумфа дошле су захваљујући одличном петом сету у којем су Бошковићева и Михајловићева бриљирале – 25:20, 22:25, 18:25, 25:23, 15:12.

Наше одбојкашице биле су у нокдауну после три сета, међутим после драматичне завршнице у четвртом сету (25:23) успеле су да превагну и дођу до осме победе.

Имала је Србија доста проблема код пријема, али се на крају то није одразило на коначан резултат.

Тијана Бошковић поново је била феноменална пошто је остварила чак 30 поена, а пратила ју је Браникца Михајловић са 16.

После девет одиграних кола Србија се налази на трећем месту са скором 7/1, док су испред нас само САД и Бразил који имају 8/1.

Србија наредни меч игра петог јуна када се састаје са Италијом, док ће дан касније играти против Доминиканске Републике.

Одбојкашице Србије оствариле су максималан учинак на трећем турниру Лиге нација у Нишу.

У последњој, трећој утакмици у Чаиру победиле су Турску и тако стигле до укупно осме победе, уз само један пораз у новом такмичењу.

Србија се жестоко помучила против мотивисане Турске, па је до тријумфа стигла после преокрета -3:2, по сетовима 25:20, 22:25, 18.25, 25:23, 15:12.

Србија сада има скор 8-1 и налази се у врху укупне табеле, са истим учинком као и селекције САД и Бразила.

После Краљева српске одбојкашице путују у Ротердам где ће од 5. до 7. јуна играти четврти турнир Лиге нација. Ривали Србије биће репрезентације Холандије, Италије и Доминиканске Републике.

Пласман на финални турнир, који ће се одржати од 27. јуна до 1. јула у Нанђингу, избориће домаћа селекција Кине и пет најбољепласираних репрезентација.

Какав меч и трилер у Краљеву! Србија - Турска 3:2 у оквиру Лиге нација. Права посластица за све љубитеље овог спорта. 

Био је то меч пун преокрета у ком су наше репрезентативке славиле са 25:20, 22:25, 18:25, 25:23 и 15:12.

У последњем сету је било веома напето, а један од одлучујућих поена постигла је Тијана Бошковић у блоку за 12:10. Касније је погодила још два пута и донела победу нашим девојкама. У последњем сету Србија је имала три веома битна блока.

Са овом победом се само потврдила одлична форма изабраница Зорана Терзића који вероватно неће бити задовољан неким аспектима, али генерално победом мора да буде. Заиста су Туркиње пружиле максималан отпор у Краљеву и дигле публику на ноге.

Тијана Бошковић је постигла 30 поена и поново показала какав је одбојкашки мајстор, а 16 је додалаБранкица Михајловић. Србија сада има осам победа. Налазимо се иза САД-а и Бразила који имају исти скор, 8-1.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

01.06.2018 04:55

Тооооооо Српкињееее!

ОДГОВОРИТЕ