Вељковић: Стрпљиво чекам шансу међу ''Орловима''

Милош Вељковић каже да је добро одабрао када је изабрао Србију пре Швајцарске у којој је рођен.

Фудбал 01.06.2018 | 09:15
Вељковић: Стрпљиво чекам шансу међу ''Орловима''
Репрезентација Србије спрема се за провере у Аустрији и Светско првенство у Русији.

Међу 27 играча који се налазе на ширем списку селектора Младена Крстајића налази се и фудбалер Вердера Милош Вељковић.

Вељковић, који је са "орлићима" освојио титулу првака света на Новом Зеланду пре три године, одлучио је да изабере Србију пре Швајцарске, у којој је рођен, и тврди да није погрешио.

"Направио сам добар избор што сам одлучио да играм за Србију. Показало се то у млађим категоријама са освојеним светским и европским првенством и сигуран сам да сам донео добру одлуку", рекао је Вељковић у Старој Пазови где се Србија припрема за Мундијал.

Он је рекао да се нада да ће наставити континуитет успеха и у А репрезентацији.

"Имамо сјајне играче. Важно је да будем стрпљив и радим напорно, а све остало ће доћи. Радимо веома добро и мислим да можемо да наставимо континуитет добрих резултата из млађих категорија. Такође, моје није много да причам, а селектор је тај ко одлучује ко ће ићи у Русију".

Млади одбрамбени фудбалер каже да Србија има добар тим и истиче да су припремни мечеви у Аустрији од великог значаја пред одлазак на Мундијал.

"Мислим прво да имамо добре лидере у репрезентацији, пре свега Ивановића, Коларова, Матића и Тошића. А што се тиче ривала, Чиле и Боливија су слични репрезентацији Костарике, ривалу у Русији, због чега су битне ове две утакмице у Аустрији", навео је Милош Вељковић.

Репрезентација Србије последње две утакмице пред Светско првенство и изазове против Костарике, Швајцарске и Бразила одиграће у Грацу, на стадиону Меркур Арена (15.400). Први контролни меч је 4. јуна од 20 часова против актуелног шампиона Јужне Америке - Чилеа, док се друга утакмица игра 9. јуна од 18 сати против селекције Боливије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар