Veljković: Strpljivo čekam šansu među ''Orlovima''

Miloš Veljković kaže da je dobro odabrao kada je izabrao Srbiju pre Švajcarske u kojoj je rođen.

Fudbal 01.06.2018 | 09:15
Veljković: Strpljivo čekam šansu među ''Orlovima''
Reprezentacija Srbije sprema se za provere u Austriji i Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Među 27 igrača koji se nalaze na širem spisku selektora Mladena Krstajića nalazi se i fudbaler Verdera Miloš Veljković.

Veljković, koji je sa "orlićima" osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu pre tri godine, odlučio je da izabere Srbiju pre Švajcarske, u kojoj je rođen, i tvrdi da nije pogrešio.

"Napravio sam dobar izbor što sam odlučio da igram za Srbiju. Pokazalo se to u mlađim kategorijama sa osvojenim svetskim i evropskim prvenstvom i siguran sam da sam doneo dobru odluku", rekao je Veljković u Staroj Pazovi gde se Srbija priprema za Mundijal.

On je rekao da se nada da će nastaviti kontinuitet uspeha i u A reprezentaciji.

"Imamo sjajne igrače. Važno je da budem strpljiv i radim naporno, a sve ostalo će doći. Radimo veoma dobro i mislim da možemo da nastavimo kontinuitet dobrih rezultata iz mlađih kategorija. Takođe, moje nije mnogo da pričam, a selektor je taj ko odlučuje ko će ići u Rusiju".

Mladi odbrambeni fudbaler kaže da Srbija ima dobar tim i ističe da su pripremni mečevi u Austriji od velikog značaja pred odlazak na Mundijal.

"Mislim prvo da imamo dobre lidere u reprezentaciji, pre svega Ivanovića, Kolarova, Matića i Tošića. A što se tiče rivala, Čile i Bolivija su slični reprezentaciji Kostarike, rivalu u Rusiji, zbog čega su bitne ove dve utakmice u Austriji", naveo je Miloš Veljković.

Reprezentacija Srbije poslednje dve utakmice pred Svetsko prvenstvo i izazove protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila odigraće u Gracu, na stadionu Merkur Arena (15.400). Prvi kontrolni meč je 4. juna od 20 časova protiv aktuelnog šampiona Južne Amerike - Čilea, dok se druga utakmica igra 9. juna od 18 sati protiv selekcije Bolivije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar