Вапај капитена Фулама: Одмах купите Митровића!

„Играће за Србију на Светском првенству и уколико постигне неки гол онда ће га желети многи“, упозорава Том Карни.

Фудбал 02.06.2018 | 20:15
Вапај капитена Фулама: Одмах купите Митровића!
Капитен Фулама и човек који је голом на Вемблију вратио екипу са Крејвен Котиџа у Премијер лигу након четири године чекања, Том Карни, сматра да управа клуба мора учинити све како би откупила Александра Митровића.

Српски голгетер је био један од најзаслужнијих за процват Фулама у пролећном делу сезоне, донео је додатни квалитет Јокановићевом тиму и био стрелац 12 погодака у Чемпионшипу.

„Ми морамо да покушамо да га доведемо. Он је нападач ранга Премијер лиге. Играће за Србију на Светском првенству и уколико постигне неки гол онда ће га желети многи. Мислим да он воли да буде овде, такође, воли и тренера”, рекао је Карни.

Фулам је био прилично доминантан у већем делу сезоне, али прелазак у највиши ранг такмичења захтева озбиљно јачање тима.

„Ми смо атрактиван клуб, дуго смо били члан Премијер лиге, из Лондона смо, наш стил игре је атрактиван. Желимо да играмо фудбал и постижемо голове. Играли смо невероватно у првенству, али сви знамо да постији озбиљан јаз између два ранга такмичења. Нећемо ићи на ноге Арсеналу и доминирати на терену, као што је то био случај на Вемблију, нисмо наивни. Морамо да се угледамо на клубове попут Борнмута. Они су такође доминирали у поседу лопте када су играли у Чемпионшипу, сада то чине код куће у Премијер лиги, али када оду на ноге Челсију прилагоде се њиховом стилу игре”, објаснио је Карни.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар