Vapaj kapitena Fulama: Odmah kupite Mitrovića!

„Igraće za Srbiju na Svetskom prvenstvu i ukoliko postigne neki gol onda će ga želeti mnogi“, upozorava Tom Karni.

Fudbal 02.06.2018 | 20:15
Vapaj kapitena Fulama: Odmah kupite Mitrovića!
Kapiten Fulama i čovek koji je golom na Vembliju vratio ekipu sa Krejven Kotidža u Premijer ligu nakon četiri godine čekanja, Tom Karni, smatra da uprava kluba mora učiniti sve kako bi otkupila Aleksandra Mitrovića.

Srpski golgeter je bio jedan od najzaslužnijih za procvat Fulama u prolećnom delu sezone, doneo je dodatni kvalitet Jokanovićevom timu i bio strelac 12 pogodaka u Čempionšipu.

„Mi moramo da pokušamo da ga dovedemo. On je napadač ranga Premijer lige. Igraće za Srbiju na Svetskom prvenstvu i ukoliko postigne neki gol onda će ga želeti mnogi. Mislim da on voli da bude ovde, takođe, voli i trenera”, rekao je Karni.

Fulam je bio prilično dominantan u većem delu sezone, ali prelazak u najviši rang takmičenja zahteva ozbiljno jačanje tima.

„Mi smo atraktivan klub, dugo smo bili član Premijer lige, iz Londona smo, naš stil igre je atraktivan. Želimo da igramo fudbal i postižemo golove. Igrali smo neverovatno u prvenstvu, ali svi znamo da postiji ozbiljan jaz između dva ranga takmičenja. Nećemo ići na noge Arsenalu i dominirati na terenu, kao što je to bio slučaj na Vembliju, nismo naivni. Moramo da se ugledamo na klubove poput Bornmuta. Oni su takođe dominirali u posedu lopte kada su igrali u Čempionšipu, sada to čine kod kuće u Premijer ligi, ali kada odu na noge Čelsiju prilagode se njihovom stilu igre”, objasnio je Karni.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar