Сергеј: Не потписујем се на Звездине реквизите!

СМС у центру пажње. . .

Фудбал 30.05.2018 | 21:45
Сергеј: Не потписујем се на Звездине реквизите!
Фудбалери Србије приводе крају први део припрема у Београду за долазећи Мундијал и ускоро их чека пут у Грац, где их очекују пријатељски мечеви са Чилеом и Боливијом. 

Ипак, у данима док су најбољи српски фудбалери још у главном граду Србије навијачи стално долазе на тренинге Орлова у нади да ће добити аутограм, фотографију и прилику да неколико секунди поразговарају са својим идолима. Међу највећим звездама оних који су стрпљиво чекали својих пет минута био је, наравно,Сергеј Милинковић Савић. 

Према извештајима италијанских медија Сергеј је у разговору са навијачима био врло опуштен и насмејан, толико да је био спреман и за шалу. Наиме, један момак је момку од 100.000.000 евра пришао и замолио га да му се потпише на качкет Црвене звезде, на шта је Сергеј у шали одговорио:

"Не потписујем се на Звездине реквизите", насмејано ће СМС, али пошто момак у тренутку није био сигуран да ли се његов херој шали или не, Сергеј је ипак дао аутограм и ставио му до знања да није био озбиљан.

Сергеј је, иначе, као клинац био присталица Партизана, што је једном открио у интервјуу за српске медије. Али признао је да никад није био ватрени навијач и да му је Војводина била увек била у срцу. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар