Sergej: Ne potpisujem se na Zvezdine rekvizite!

SMS u centru pažnje. . .

Fudbal 30.05.2018 | 21:45
Sergej: Ne potpisujem se na Zvezdine rekvizite!
Fudbaleri Srbije privode kraju prvi deo priprema u Beogradu za dolazeći Mundijal i uskoro ih čeka put u Grac, gde ih očekuju prijateljski mečevi sa Čileom i Bolivijom. 

Ipak, u danima dok su najbolji srpski fudbaleri još u glavnom gradu Srbije navijači stalno dolaze na treninge Orlova u nadi da će dobiti autogram, fotografiju i priliku da nekoliko sekundi porazgovaraju sa svojim idolima. Među najvećim zvezdama onih koji su strpljivo čekali svojih pet minuta bio je, naravno,Sergej Milinković Savić. 

Prema izveštajima italijanskih medija Sergej je u razgovoru sa navijačima bio vrlo opušten i nasmejan, toliko da je bio spreman i za šalu. Naime, jedan momak je momku od 100.000.000 evra prišao i zamolio ga da mu se potpiše na kačket Crvene zvezde, na šta je Sergej u šali odgovorio:

"Ne potpisujem se na Zvezdine rekvizite", nasmejano će SMS, ali pošto momak u trenutku nije bio siguran da li se njegov heroj šali ili ne, Sergej je ipak dao autogram i stavio mu do znanja da nije bio ozbiljan.

Sergej je, inače, kao klinac bio pristalica Partizana, što je jednom otkrio u intervjuu za srpske medije. Ali priznao je da nikad nije bio vatreni navijač i da mu je Vojvodina bila uvek bila u srcu. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar