ПСЖ нуди Роналду 45 милиона евра годишње!

Пари Сен Жермен је одлучан у намери да ангажује Кристијана Роналда, а за његову плату годишње је спреман да издвоји 45 милиона евра.

Фудбал 01.06.2018 | 23:10
ПСЖ нуди Роналду 45 милиона евра годишње!
Парижани жели да искористе незадовољство Роналда у Реалу и да га по примањима изједначе са тренутно најплаћенијим фудбалером Лионелом Месијем из Барселоне. Португалац сада у Мадриду сваке године заради 21 милион евра.

Роналдо је одмах после освајања трофеја Лиге шампиона најавио могућност одласка из Мадрида, али је већ на прослави поводом освајања Лиге шампиона поручио навијачима да се "виде и следеће године".

Шпански лист "Ас" пише да је откупна клаузула за Португалца невероватних милијарду евра, а да је ПСЖ спреман да за трансфер понуди "само" 150 милиона.

Екип аиз Париза жели да направи фантастичан напад с Нејмаром, Мбапеом и Роналдом, а да не би нарушио финансијски фер-пле спремни су да преодају Единсона Каванија, Анхела ди Марију и Гонзала Гуедеша.

Интересантно је да се до сада спекулисало да би тандем Роналдо - Нејмар могао да буде у Мадриду, али Парижани имају другачије амбиције и у само неколико дана се све окренуло.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар