PSŽ nudi Ronaldu 45 miliona evra godišnje!

Pari Sen Žermen je odlučan u nameri da angažuje Kristijana Ronalda, a za njegovu platu godišnje je spreman da izdvoji 45 miliona evra.

Fudbal 01.06.2018 | 23:10
PSŽ nudi Ronaldu 45 miliona evra godišnje!
Parižani želi da iskoriste nezadovoljstvo Ronalda u Realu i da ga po primanjima izjednače sa trenutno najplaćenijim fudbalerom Lionelom Mesijem iz Barselone. Portugalac sada u Madridu svake godine zaradi 21 milion evra.

Ronaldo je odmah posle osvajanja trofeja Lige šampiona najavio mogućnost odlaska iz Madrida, ali je već na proslavi povodom osvajanja Lige šampiona poručio navijačima da se "vide i sledeće godine".

Španski list "As" piše da je otkupna klauzula za Portugalca neverovatnih milijardu evra, a da je PSŽ spreman da za transfer ponudi "samo" 150 miliona.

Ekip aiz Pariza želi da napravi fantastičan napad s Nejmarom, Mbapeom i Ronaldom, a da ne bi narušio finansijski fer-ple spremni su da preodaju Edinsona Kavanija, Anhela di Mariju i Gonzala Guedeša.

Interesantno je da se do sada spekulisalo da bi tandem Ronaldo - Nejmar mogao da bude u Madridu, ali Parižani imaju drugačije ambicije i u samo nekoliko dana se sve okrenulo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar