Не могу да се пореде ''мали'' и ''велики'' Мундијал!

Предраг Рајковић смтара да је најбитније како ће Србија отворити Светско првенство, а нада се приближном успеху као 2015. године.

Фудбал 01.06.2018 | 16:00
Не могу да се пореде ''мали'' и ''велики'' Мундијал!
Голман Србије Предраг Рајковић одиграо је добру сезону и са нестрпљењем очекује Мундијал у Русији.

Рајковић је био део генерације "орлића" која се 2015. године окитила титулом светског првака на Новом Зеланду, али за Мундијал у Русији тврди да је сасвим друга прича.

"Мундијалито се не може поредити са Светским првенством у Русији, али надам се приближном успеху. Најбитније је да прођемо групу, па онда идемо корак по корак", рекао је Предраг Рајковић.

Голман Макабија не бежи од тога да је утакмица против Костарике битна, али каже да није пресудна за коначан исход у групи.

"Много утиче прва утакмица јер отвара врата за даљи круг, али нисмо без шанси и ако не прођемо добро против Костарике".

Млади чувар мреже нада се да ће бити на списку путника за Русију.

"Овај период је најдужи. Једва чекамо да почне. Делује близу, али има још две недеље. Уморни смо, али имамо жељу и мотивацију. Сви добро радимо и дружимо се ван терена. Имам добру сезону и самопуздања и бранићу ако затреба", рекао је Рајковић.

Прилика да се наметне селектору биће на пријатељским дуелима у Аустрији.

"Те утакмице ће значити за самопоуздање, сви ће добити шансу да се наметну за Светско првенство. Верујем да имамо здраву конкуренцију и нема кланова у тиму",рекао је Рајковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар