Ne mogu da se porede ''mali'' i ''veliki'' Mundijal!

Predrag Rajković smtara da je najbitnije kako će Srbija otvoriti Svetsko prvenstvo, a nada se približnom uspehu kao 2015. godine.

Fudbal 01.06.2018 | 16:00
Ne mogu da se porede ''mali'' i ''veliki'' Mundijal!
Golman Srbije Predrag Rajković odigrao je dobru sezonu i sa nestrpljenjem očekuje Mundijal u Rusiji.

Rajković je bio deo generacije "orlića" koja se 2015. godine okitila titulom svetskog prvaka na Novom Zelandu, ali za Mundijal u Rusiji tvrdi da je sasvim druga priča.

"Mundijalito se ne može porediti sa Svetskim prvenstvom u Rusiji, ali nadam se približnom uspehu. Najbitnije je da prođemo grupu, pa onda idemo korak po korak", rekao je Predrag Rajković.

Golman Makabija ne beži od toga da je utakmica protiv Kostarike bitna, ali kaže da nije presudna za konačan ishod u grupi.

"Mnogo utiče prva utakmica jer otvara vrata za dalji krug, ali nismo bez šansi i ako ne prođemo dobro protiv Kostarike".

Mladi čuvar mreže nada se da će biti na spisku putnika za Rusiju.

"Ovaj period je najduži. Jedva čekamo da počne. Deluje blizu, ali ima još dve nedelje. Umorni smo, ali imamo želju i motivaciju. Svi dobro radimo i družimo se van terena. Imam dobru sezonu i samopuzdanja i braniću ako zatreba", rekao je Rajković.

Prilika da se nametne selektoru biće na prijateljskim duelima u Austriji.

"Te utakmice će značiti za samopouzdanje, svi će dobiti šansu da se nametnu za Svetsko prvenstvo. Verujem da imamo zdravu konkurenciju i nema klanova u timu",rekao je Rajković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar