Црвенокосе су поново у моди!

Светлије нијансе, џинџер, риђа и све варијације наранџасте најбоље пристају светлооким девојкама са белом пути.

Мода и љепота 30.05.2018 | 13:20
Црвенокосе су поново у моди!
Ватреноцрвена, риђа, божуле или наранџаста коса са плавим праменовима који изгледају као одсјај сунца у коси, ове сезоне поново су у моди!

За црвенокосе жене кажу да имају посебног шарма, као и да јака боја на њиховој коси одсликава снажан и непоколебљив карактер, али стручњаци саветују да са црвеном будете врло опрезне, иако је ове године то "ин" боја! Наиме, црвена коса не стоји свима!

Светлије нијансе, џинџер, риђа и све варијације наранџасте најбоље пристају светлооким девојкама са белом пути. Боја вина, божуле или бордо нијансе добар су избор за смеђооке и оне са тамнијим теном, док са јаким црвеним нијансама посебно треба бити обазрив, јер изгледају неприродно.

Која год да је ваш избор, имајте на уму да ћете морати чешће да се шминкате, јер коса у овој боји наглашава неправилности тена, подочњаке и бубуљице.

Такође, нега црвене косе мало је захтевнија пошто су и фарбе јаче, а "трпеће" и ваш гардеробер, јер када је коса црвене боје, гардероба мора да буде прилагођена.

Ако се, ипак, одлучите да имате црвену косу, једно је сигурно - нећете остати незапажене, јер црвенокосе су поново у моди!

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ауди

31.05.2018 07:13

Ја волим гаре па куд пукло да пукло. Све остале су фалш.

ОДГОВОРИТЕ