Њемачка: Хрват опљачкан и убијен

Угоститељ Драгиша Катанић (63) пронађен је мртав на тротоару у близини свог дома у Фалкенхагенер Фелду, предграђу Берлина, мало прије поноћи у суботу, 26. маја. Пролазници који су га нашли, одмах су позвали полицију и хитну помоћ, али упркос напорима лијечника Катанић је преминуо на мјесту напада.

Свијет 30.05.2018 | 12:03
Њемачка: Хрват опљачкан и убијен
Није било сумње да је убијен, стога је истрагу преузео одјела за убиства, пише бз-берлин.

Хрватски држављанин је притом опљачкан, а полиција је објавила фотографију црне торбе велике 25 пута 15 центиметара коју је нападач однио са собом.

Истрага је открила како је Катанић изашао с посла из ресторана ‘Мила’ око 23 сата те аутобуском линијом М37 кренуо из Спандауа према својој кући.



Полиција моли за помоћ у проналажењу нападача све који су се затекли у близини мјеста убиства. Јесу ли примијетили какве сумњиве особе или возила, као и сумњиве људе на радном мјесту или на путу према Фалкенхагенер Фелду. Такође полиција моли да им се јаве сви који знају неког ко посједује торбу са слике или зна било какве корисне информације.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

30.05.2018 17:17

Мозда драгицевиц зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

04.06.2018 09:43

Видис мамлазе како полиција ради и за колико окарактерисе слуцај,те одмах изврсе увидјај детаљно са заститним одијелима,а не као они мамлази сто су се окупили као да су досли на пијацу у Гламоц.