Крагујевчани шљивовицом дочекали Савића!

Шумадијска шљивовица за Савића! Крагујевчани шљивовицом дочекали селектора Дејана Савића.  Занимљив детаљ из срца Шумадије.

Остали спортови 30.05.2018 | 19:30
Крагујевчани шљивовицом дочекали Савића!
Утакмицу 12. кола Супер лиге Србије у ватерполу између крагујевачког Радничког и Црвене звезде обележила је мала свечаност на полувремену. 

Наиме, Крагуејвчани су на себи својствен начин одали почаст селектору ватерполо репрезентације Србије и стратегу црвено-белих Дејану Савићу.

Најтрофејнији српски тренер, који је освојио пет злата у Светској лиги, две титуле европског шампиона, једно злато и једну бронзу на светским првенствима и који се окитио титулом олимпијског првака, а у ризници трофеја има титулу клупског шампиона Европе, победника Супер купа Европе и две домаће дупле круне, на поклон је од Крагујевчана добио флашу ракије. 

Надалеко познату крагујевачку шљивовицу, маркирану ознакама Радничког, уручио му је потпредседник клуба, Саша Марковић.

"На овај начин желели смо да одамо признање за све оно што је Дејан Савић урадио за српски спорт и ватерполо последњих година. Поносни смо што смо имали прилику да оваквог врхунског стручњака угостимо у Крагујевцу", поручио је Југослав Васовић, директор КВК Раднички.   

Ватерполисти Радничког, који су најмлађи тим у лиги, поражени су од Црвене звезде са 11:8.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар