Велике Фуламове амбиције!

Сесењон остаје, Јокановићу озбиљан буџет за Премијер лигу! Газда клуба са Крејвен Котиџа Шахид Кан најавио озбиљне инвестиције овог лета.

Фудбал 01.06.2018 | 09:00
Велике Фуламове амбиције!
Фулам се после четири године вратио у Премијер лигу, али је одлучан да наредне сезоне не буде само пуки учесник елитног такмичења енглеског фудбала, већ да игра озбиљну улогу и постане стабилан прволигаш.

Јасно је да ће највећи изазов представљати управо прва сезона, када је за сваког новопеченог примијерлигаша најважније да остане у лиги, па је тако власник клуба Шахид Кан најавио озбиљне планове када је у питању стварање квалитетног тима.

Први потез ће представљати чување најважнијих играча из актуелног састава, а пре свега једног од највећих талената енглеског фудбала Рајана Сесењона.

„Не желимо да Сесењон оде, а мислим и да не жели да иде из клуба. Он ће бити у Фуламу наредне сезоне, предводиће нас у Премијер лиги. Искрено, и да се нисмо промовисали, водили бисмо бригу о нашим играчима.Он је са нама осам година, желимо да ту буде и наредне сезоне. Останак у клубу је добар и за њега и за нас. Прошле године смо доста преговарали око останка Тома Карнија и Сесењона. Задржали смо их обојицу, а продали Алука и Малона изнад тржишне цене, што нам је обезбедило довољно средстава за куповину играча који су доста помогли клубу, попут Абубакара Камаре“, рекао је Кан.

Сесењон је постигао 16 голова на 52 наступа за Фулам у овој сезони. А оно што је најважније наместио је одлучујући погодак капитена Карнија на Вемблију против Астон Виле.

Газда Кан је такође открио и да је постигао договор са Славишом Јокановићем, који ће добити значајна новчана средства за инвестирање у тим током лета. Српски тренер ће тако добити жељену подршку која је изостала прошлог лета, али је без обзира на то извукао максимум из тима са којим је располагао.

„Већ сам му дао одговор и пре суботње утакмице. Не само да нећемо продавати, већ желимо да се побољшамо. Ово је време за продуктивну дискусију о томе ко је доступан. Морате да инвестирате, али само инвестирање новца не осваја трофеје. Ако сте неодоворни то вам неће помоћи да победите. Учинићемо све што је у нашој могући да побеђујемо, а уколико за то уложимо новац, то неће представљати разбацивање“, рекао је Кан.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

слависа

01.06.2018 08:54

Свака цаст за имењака велико славље за Славису Све цеститке!!

ОДГОВОРИТЕ