Сергеј заслужује да буде у центру пажње!

Његова вредност се не прави од „или“ и „али“, а то што нисмо у Лиги шампиона не мења ништа! Спортски директор Лација о интересовању клубова за Милинковића Савића и понудама које (не) постоје. . .

Фудбал 31.05.2018 | 22:30
Сергеј заслужује да буде у центру пажње!
Сергеј Милинковић Савић и Реал Мадрид / Пари Сен Жермен / Манчестер јунајтед / Јувентус... Спекулација о томе где би највећи фудбалски српски бисер могао да настави каријеру било је и превише последњих месеци у европским медијима, а информација да је Лацио одбио прву званичну понуду Манчестер јунајтеда на 110.000.000 евра одјекнула је јако.

Изгледа да информација није тачна. Бар тако каже спортски директор Лација Игли Таре.

„До овог тренутка нисмо добили ниједну званичну понуду за Сергеја, а кад буде стигла знаћемо шта ћемо да урадимо“, поручио је Таре за телевизију Скај.

Упитан да открије цену коју Лацио тражи за Сергеја, Таре је спустио лопту и дао политички коректан одговор. Али није желео о бројкама.

„Не желимо о цени, јер се вредност играча не прави од 'или' и 'али'. О Сергеју се прича и пише већ две године и није никакво чудо то што га неко тражи и жели. Он је играч који заслужује да буде у центру пажње“.

На "чизми" се последњих дана појавила одређена сумња да Лацио више неће моћи да извуче деветоцифрену суму за Сергеја, пошто се Небескоплави нису пласирали у Лигу шампиона. Игли Таре уверава да није тако.

„То што нисмо у Лиги шампиона нема никакве везе са Сергејем. Опет, ми знамо где морамо да се поправимо и шта морамо да урадимо да будемо бољи“.

Осим Сергеја међу траженијом робом овог лета биће и страшни Ћиро Имобиле који је успео да врати каријеру на прави колосек после лоших издања у Дортмунду, Торину, Севиљи... Чак 41 гол и 11 асистенција у 47 утакмица то најбоље потврђују.

„Што се Ћира тиче, имам само ово да кажем - он је срећан у Риму и Лацију. Направили смо сјајан посао с њим и понудили му одличне услове. Он је много важан играч за нас и он то зна. Остаће у Лацију“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар