Sergej zaslužuje da bude u centru pažnje!

Njegova vrednost se ne pravi od „ili“ i „ali“, a to što nismo u Ligi šampiona ne menja ništa! Sportski direktor Lacija o interesovanju klubova za Milinkovića Savića i ponudama koje (ne) postoje. . .

Fudbal 31.05.2018 | 22:30
Sergej zaslužuje da bude u centru pažnje!
Sergej Milinković Savić i Real Madrid / Pari Sen Žermen / Mančester junajted / Juventus... Spekulacija o tome gde bi najveći fudbalski srpski biser mogao da nastavi karijeru bilo je i previše poslednjih meseci u evropskim medijima, a informacija da je Lacio odbio prvu zvaničnu ponudu Mančester junajteda na 110.000.000 evra odjeknula je jako.

Izgleda da informacija nije tačna. Bar tako kaže sportski direktor Lacija Igli Tare.

„Do ovog trenutka nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu za Sergeja, a kad bude stigla znaćemo šta ćemo da uradimo“, poručio je Tare za televiziju Skaj.

Upitan da otkrije cenu koju Lacio traži za Sergeja, Tare je spustio loptu i dao politički korektan odgovor. Ali nije želeo o brojkama.

„Ne želimo o ceni, jer se vrednost igrača ne pravi od 'ili' i 'ali'. O Sergeju se priča i piše već dve godine i nije nikakvo čudo to što ga neko traži i želi. On je igrač koji zaslužuje da bude u centru pažnje“.

Na "čizmi" se poslednjih dana pojavila određena sumnja da Lacio više neće moći da izvuče devetocifrenu sumu za Sergeja, pošto se Nebeskoplavi nisu plasirali u Ligu šampiona. Igli Tare uverava da nije tako.

„To što nismo u Ligi šampiona nema nikakve veze sa Sergejem. Opet, mi znamo gde moramo da se popravimo i šta moramo da uradimo da budemo bolji“.

Osim Sergeja među traženijom robom ovog leta biće i strašni Ćiro Imobile koji je uspeo da vrati karijeru na pravi kolosek posle loših izdanja u Dortmundu, Torinu, Sevilji... Čak 41 gol i 11 asistencija u 47 utakmica to najbolje potvrđuju.

„Što se Ćira tiče, imam samo ovo da kažem - on je srećan u Rimu i Laciju. Napravili smo sjajan posao s njim i ponudili mu odlične uslove. On je mnogo važan igrač za nas i on to zna. Ostaće u Laciju“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar