Овај јединствени хотел своје госте вози на одмор

Путовање камперима у Америци је сасвим уобичајена појава, а многа од тих специјалних возила заиста су одлична за дужи боравак на путу. Двојица авантуриста су, међутим, уместо обичног кампера од Мерцедесовог камиона Ацтрос направили прави хотел на точковима којим путују широм света.

Путовања 29.05.2018 | 12:31
Овај јединствени хотел своје госте вози на одмор
Возило названо "Труцк Сурф Хотел" дело је Данијела Карнеира и Едуарда Рибеира, који су инспирацију пронашли у својим искуствима, на основу којих су осмислили концепт хотела.

Карнеиро је водич и фотограф, а Рибеиро инструктор сурфа. Њих двојица већ годинама заједно путују кампером, истражујући Европу и Африку, као и различите културе и места за сурфовање.

Такође, циљ им је да са другим људима поделе лепоте путовања, различитих природних паркова и планина, популарних места за сурф... а да за све то време живе у луксузном хотелу на точковима.

У понуди њиховог "Труцк Сурф Хотела" су авантуре у четири сурф пакета у Португалу, од јуна до октобра, као и у Мароку, од јануара до априла.

Иако је програм унапред одређен, они који се одлуче за ово путовање могу направити одређене измене.

Хидраулични систем камиона омогућава проширивање зидова и плафона, па двоспратни "Труцк Сурф Хотел" нуди удобан смештај. 

Хотел има пет климатизованих соба, а четири имају индивидуалне двоспратне кревете. Једна соба је приватна и намењена је паровима. 

Карнеиро и Рибеиро препоручују људима да путују са партнерима, како би се боље упознали кроз незаборавне авантуре. 

Једнонедељни пакет, путовање до Марока, кошта 499 евра по особи, док основна цена путовања по Португалу износи 614 евра по особи.

 

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар