Звезда зове Лукача?!

Милан Борјан се наводно одлучио за одлазак у иностранство.

Фудбал 29.05.2018 | 18:45
Звезда зове Лукача?!
Црвена звезда би овог лета могла да крене у потрагу за новим голманом, пошто је Милан Борјанрешен да каријеру настави у иностранству, тврди Кирир. Овај лист наводи, да ће црвено-бели покушати одличног чувара мреже да задрже до краја квалификација, а упоредно размишљају о ангажовању Милана Лукача. Остаје да се види, да ли би некадашњи чувар мреже Партизана пристао на такву солуцију.

Са друге стране, Борјан би могао да искористи сјајну сезону у црвено-белом дресу и пронађе адекватан ангажман, можда чак и у некој од лига петице. Такође, поседовање канадског пасоша му отвара знатно више опција.

Борјану уговор са Црвеном звездом истиче наредног лета, а његовим заменицима Немањи Супићу и Дамиру Кахриману већ овог, тако да би голманска линија црвено-белих могла да доживи потпуни ремонт у овом прелазном року. Наравно, треба напоменути и да су и суперталентовани чувари мреже Алелсандар Станковић и Милош Гордић, као и Јован Вићић који је већ неколико година на позајмицама, а прошлу сезону бранио у Дрини из Зворника.

Лукач је имао више него успешну сезону у турском Ахисару, са којим је освојио национални куп. Бранио је на чак 29 утакмица у турској Суперлиги и оставио прилично добар утисак. У Турску је стигао као слободан играч у јулу 2015. године, а прошлог лета је продужио уговор до јула 2021. Посебну пажну на себе скренуо је у 146. вечитом дербију, када је одбранио два пенала, прво Милошу Нинковићу, а потом и Николи Мијаиловићу.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар