Zvezda zove Lukača?!

Milan Borjan se navodno odlučio za odlazak u inostranstvo.

Fudbal 29.05.2018 | 18:45
Zvezda zove Lukača?!
Crvena zvezda bi ovog leta mogla da krene u potragu za novim golmanom, pošto je Milan Borjanrešen da karijeru nastavi u inostranstvu, tvrdi Kirir. Ovaj list navodi, da će crveno-beli pokušati odličnog čuvara mreže da zadrže do kraja kvalifikacija, a uporedno razmišljaju o angažovanju Milana Lukača. Ostaje da se vidi, da li bi nekadašnji čuvar mreže Partizana pristao na takvu soluciju.

Sa druge strane, Borjan bi mogao da iskoristi sjajnu sezonu u crveno-belom dresu i pronađe adekvatan angažman, možda čak i u nekoj od liga petice. Takođe, posedovanje kanadskog pasoša mu otvara znatno više opcija.

Borjanu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe narednog leta, a njegovim zamenicima Nemanji Supiću i Damiru Kahrimanu već ovog, tako da bi golmanska linija crveno-belih mogla da doživi potpuni remont u ovom prelaznom roku. Naravno, treba napomenuti i da su i supertalentovani čuvari mreže Alelsandar Stanković i Miloš Gordić, kao i Jovan Vićić koji je već nekoliko godina na pozajmicama, a prošlu sezonu branio u Drini iz Zvornika.

Lukač je imao više nego uspešnu sezonu u turskom Ahisaru, sa kojim je osvojio nacionalni kup. Branio je na čak 29 utakmica u turskoj Superligi i ostavio prilično dobar utisak. U Tursku je stigao kao slobodan igrač u julu 2015. godine, a prošlog leta je produžio ugovor do jula 2021. Posebnu pažnu na sebe skrenuo je u 146. večitom derbiju, kada je odbranio dva penala, prvo Milošu Ninkoviću, a potom i Nikoli Mijailoviću.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar