Лацио: Нисмо добили понуде за Сергеја!

Али Јунајтед, ПСЖ, Јуве. . . ! Римски Лацио још увек није добио ниједну понуду за репрезентативца Србије Сергеја Милинковић-Савића.

Фудбал 31.05.2018 | 14:00
Лацио: Нисмо добили понуде за Сергеја!
Ипак, на Олимпику истичу да их ускоро очекују због великог интересовања Манчестер Јунајтеда, Јувентуса и Пари Сен Жермена, изјавио је спортски директор клуба Игљи Таре.

Милинковић-Савић један је од најтраженијих фудбалера Европе у овом моменту и Лацио је спреман да га пусти у другу средину, али уз велико обештећење. 

"Нисмо успели да се пласирамо у Лиги шампиона, али то не мења ствари, морамо да наставимо да напредујемо. Морамо да створимо праве услове тренеру Инзагију за следећу сезону, тако да прича о Сергеју није од јуче, већ од пре две године. Причамо о фудбалеру који је заслужио све што му се дешава", рекао је Таре за Скај Италија. 

За стрелца 14 голова у свим такмичењима није стигла конкретна понуда, каже Таре. 

"Не желим да причам о бројкама, тржиште се не заснива на ако и можда... У овом тренутку нисмо добили понуду, али када стигне донећемо одлуку", закључио је Албанац. 

Таре је раније говорио да двадесеттрогодишњи Србин вреди најмање 90 милиона евра и да испод тога неће бити разматране понуде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар