Lacio: Nismo dobili ponude za Sergeja!

Ali Junajted, PSŽ, Juve. . . ! Rimski Lacio još uvek nije dobio nijednu ponudu za reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića.

Fudbal 31.05.2018 | 14:00
Lacio: Nismo dobili ponude za Sergeja!
Ipak, na Olimpiku ističu da ih uskoro očekuju zbog velikog interesovanja Mančester Junajteda, Juventusa i Pari Sen Žermena, izjavio je sportski direktor kluba Iglji Tare.

Milinković-Savić jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope u ovom momentu i Lacio je spreman da ga pusti u drugu sredinu, ali uz veliko obeštećenje. 

"Nismo uspeli da se plasiramo u Ligi šampiona, ali to ne menja stvari, moramo da nastavimo da napredujemo. Moramo da stvorimo prave uslove treneru Inzagiju za sledeću sezonu, tako da priča o Sergeju nije od juče, već od pre dve godine. Pričamo o fudbaleru koji je zaslužio sve što mu se dešava", rekao je Tare za Skaj Italija. 

Za strelca 14 golova u svim takmičenjima nije stigla konkretna ponuda, kaže Tare. 

"Ne želim da pričam o brojkama, tržište se ne zasniva na ako i možda... U ovom trenutku nismo dobili ponudu, ali kada stigne donećemo odluku", zaključio je Albanac. 

Tare je ranije govorio da dvadesettrogodišnji Srbin vredi najmanje 90 miliona evra i da ispod toga neće biti razmatrane ponude.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar