Просинечки: Ова екипа може много боље!

"Одбрана је била добра. Са Настићем и Тодоровићем добили смо и брзину и ширину у кадру. Смјена је генерације и радује да имамо играче који убудуће могу одговорити задацима, рекао је Роберт Просинечки.

Фудбал 29.05.2018 | 09:00
Просинечки: Ова екипа може много боље!
Велика ствар је што смо се опростили са три великана Ведадом Ибишевићем, Емиром Спахићем и Звјезданом Мисимовићем, који су одиграли пуно утакмица и дали пуно за бх. фудбал, рекао је Роберт Просинечки, селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине послије вечерашњег ремија у пријатељском мечу са Црном Гором – 0:0.

”Тешко је рећи послије пуно утакмица у првенству, па су играчи дошли овдје, па је крај сезоне... Али то је ФИФА-ин термин за пријатељске утакмице. Већ сутра путујемо у Јужну Кореју и ове утакмице нису нам дошле у право вријеме, али шта је, ту је. У једном дијелу играли смо јако добро, створили три, четири велике шансе. Доминирали смо. Црна Гора имала је једну полушансу и што се тиче тог дијела утакмице задовољан сам”, истакао је Просинечки и нагласио:

”Ова екипа може пуно боље. Одбрана је била добра. Са Настићем и Тодоровићем добили смо и брзину и ширину у кадру. Смјена је генерације и радује да имамо играче који убудуће могу одговорити задацима, онда када буде најважније у Лиги нација и квалификацијама за Европско првенство. Свакако да ћемо радити и напредовати да поправимо мало игру према напријед, али вјерујем да ће и то доћи на своје”.

БиХ 1. јуна у Сеулу игра тест меч са Јужном Корејом, учесником Свјетског првенства које ће се од 14. јуна до 15. јула играти у Русији.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар