Бејл: Зидан ми није честитао!

Очигледно је да су му дани у Мадриду одбројани. . . !

Фудбал 28.05.2018 | 21:15
Бејл: Зидан ми није честитао!
Јунак кијевског финала који је донео Реалу 13. титулу шампиона Европе Герет Бејл открио је да тренер Зинедин Зидан није причао са њим по завршетку финала. Подсетимо, Француз га је изоставио из првог тима на почетку утакмице, али је Бејл после уласка у игру у наставку са два поготка дотукао Ливерпул.

Прво спектакуларним маказицама, потом и феноменалним ударцем с дистанце, све уз помоћ несрећног Немца Лориса Каријуса. Британски Индепендент објавио је данас да је Бејл имао занимљив медијски иступ у микс-зони кијевског стадиона по завршетку утакмице. На питање новинара да ли му је тренер честитао на одличној утакмици, Велшанин је одмахнуо главом и рекао: "Не."

То је само још један у низу детаља који иду у прилог тврдњи да ће Бејл напустити Мадрид овог лета што је сам и наговестио после финала.

"Лично, мислим да треба да играм стандарднио из недеље у недељу. Али нисам. Нисам играо довољно, нисам играо колико сам желео и очекивао и мораћу да седнем са челницима клуба током лета и озбиљно размислим о трансферу", истакао је Велшанин.

Његову каријеру у Шпанији обележиле су повреде, а озледа скочног зглоба прави му проблеме још од новембра 2016. године. Бејл осећа да се коначно опоравио и вратио у препознатљиву форму и да заслужује да игра стандардно.

"Још током Божића осећао сам да је повреда прошлост, требало ми је годину дана да се вратим у форму после операције, али сада осећам да ми је боље. Осећам да могу да пружим много више од овога, али је за то потребно да играм стандардно сваког викенда", закључио је Герет Бејл.

Порука заинтересованим клубовима је јасна - дођите и узмите ме.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар