Bejl: Zidan mi nije čestitao!

Očigledno je da su mu dani u Madridu odbrojani. . . !

Fudbal 28.05.2018 | 21:15
Bejl: Zidan mi nije čestitao!
Junak kijevskog finala koji je doneo Realu 13. titulu šampiona Evrope Geret Bejl otkrio je da trener Zinedin Zidan nije pričao sa njim po završetku finala. Podsetimo, Francuz ga je izostavio iz prvog tima na početku utakmice, ali je Bejl posle ulaska u igru u nastavku sa dva pogotka dotukao Liverpul.

Prvo spektakularnim makazicama, potom i fenomenalnim udarcem s distance, sve uz pomoć nesrećnog Nemca Lorisa Karijusa. Britanski Independent objavio je danas da je Bejl imao zanimljiv medijski istup u miks-zoni kijevskog stadiona po završetku utakmice. Na pitanje novinara da li mu je trener čestitao na odličnoj utakmici, Velšanin je odmahnuo glavom i rekao: "Ne."

To je samo još jedan u nizu detalja koji idu u prilog tvrdnji da će Bejl napustiti Madrid ovog leta što je sam i nagovestio posle finala.

"Lično, mislim da treba da igram standardnio iz nedelje u nedelju. Ali nisam. Nisam igrao dovoljno, nisam igrao koliko sam želeo i očekivao i moraću da sednem sa čelnicima kluba tokom leta i ozbiljno razmislim o transferu", istakao je Velšanin.

Njegovu karijeru u Španiji obeležile su povrede, a ozleda skočnog zgloba pravi mu probleme još od novembra 2016. godine. Bejl oseća da se konačno oporavio i vratio u prepoznatljivu formu i da zaslužuje da igra standardno.

"Još tokom Božića osećao sam da je povreda prošlost, trebalo mi je godinu dana da se vratim u formu posle operacije, ali sada osećam da mi je bolje. Osećam da mogu da pružim mnogo više od ovoga, ali je za to potrebno da igram standardno svakog vikenda", zaključio je Geret Bejl.

Poruka zainteresovanim klubovima je jasna - dođite i uzmite me.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar