Званично: Ћорић је Ромин!

Да ли је Монћи довео „мачку у џаку“? Поједини критичари верују да Ћорић више није бисер каквим се сматрао претходних година. . .

Фудбал 29.05.2018 | 15:45
Званично: Ћорић је Ромин!
Месецима уназад се најављивало, сада се коначно завршило - хрватски таленат Анте Ћорић и званично је постао фудбалер Роме.

Момак кога критичари донекле пореде с Луком Модрићем, иако је офанзивнији од Реаловог аса, прошао је рано јутрос медицинске прегледе, а онда потписао и уговор на пет година, док ће његовом бившем клубу Динаму припасти обештећење од 7.000.000 евра, плус бонуси који би трансфер подигли на максималних 8.000.000 евра.

Чињеница је да је Рома у овом послу добро прошла, пошто се првобитно шушкало да би Рома могла да искешира и 15.000.000 евра. У међувремену је та сума падала на 13.000.000, па на 11.000.000 евра, а на крају је Динамо, рећи ће критичари, извукао и више од максимума у овом послу. Ћорић је дуго важио за један од највећих бисера хрватског фудбала, због чега су око њега облетали неки од најмоћнијих клубова Европе, између осталих Ливерпул, Арсенал и Манчестер Сити, али последњих година једноставно не показује партије на тој висини на којој су га многи унапред видели.

Ове сезоне Ћорић је одиграо 27 утакмица у свим такмичењима и убележио је по четири гола и асистенције. Био је изричита жеља спортског директора Вучице, Монћија.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар