Zvanično: Ćorić je Romin!

Da li je Monći doveo „mačku u džaku“? Pojedini kritičari veruju da Ćorić više nije biser kakvim se smatrao prethodnih godina. . .

Fudbal 29.05.2018 | 15:45
Zvanično: Ćorić je Romin!
Mesecima unazad se najavljivalo, sada se konačno završilo - hrvatski talenat Ante Ćorić i zvanično je postao fudbaler Rome.

Momak koga kritičari donekle porede s Lukom Modrićem, iako je ofanzivniji od Realovog asa, prošao je rano jutros medicinske preglede, a onda potpisao i ugovor na pet godina, dok će njegovom bivšem klubu Dinamu pripasti obeštećenje od 7.000.000 evra, plus bonusi koji bi transfer podigli na maksimalnih 8.000.000 evra.

Činjenica je da je Roma u ovom poslu dobro prošla, pošto se prvobitno šuškalo da bi Roma mogla da iskešira i 15.000.000 evra. U međuvremenu je ta suma padala na 13.000.000, pa na 11.000.000 evra, a na kraju je Dinamo, reći će kritičari, izvukao i više od maksimuma u ovom poslu. Ćorić je dugo važio za jedan od najvećih bisera hrvatskog fudbala, zbog čega su oko njega obletali neki od najmoćnijih klubova Evrope, između ostalih Liverpul, Arsenal i Mančester Siti, ali poslednjih godina jednostavno ne pokazuje partije na toj visini na kojoj su ga mnogi unapred videli.

Ove sezone Ćorić je odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima i ubeležio je po četiri gola i asistencije. Bio je izričita želja sportskog direktora Vučice, Monćija.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar