Пиксијева кћерка превела мужа у православље

Ања Стојковић и француски аутомобилиста Се заветовали на вечну љубав у Саборној цркви у Београду.

Забава 28.05.2018 | 10:47
Пиксијева кћерка превела мужа у православље
ЋЕРКА фудбалске легенде Драгана Стојковића Пиксија, лепа Ања и француски возач тркачких аутомобила Уго Валенте, венчали су се у у недељу у Саборној цркви у Београду. После грађанског венчања у Паризу и гламурозне свадбе у монденском летовалишту Антиб на југу Француске, пар је одлучио да се пред Богом заветује на вечну љубав у српској престоници.

Ања и Уго су на венчање стигли нешто пре 16 сати у црном “мерцедесу”. Млада је блистала у раскошној белој венчаници од перја са дугим шлепом, а око струка је имала сребни каиш са кристалима.

Све време је држала за руку Уга, док је у другој носила букет цвећа, стрпљиво и са осмехом на лицу позирајући фото-репортерима. Пре младенаца, у Саборну цркву су стигли Пикси и његова супруга Снежана, што је посебно обрадовало трубаче који су одмах засвирали познате хитове међу којима и “Ђурђевдан”. 

Пикси је музичаре закитио тек после венчања, а шеф оркестра нам се похвалио да је од фубдалске легенде добио 50 евра. Угова ташта Снежана очарала је присутне својом одевном комбинацијом, белом хаљином, која је била украшена детаљима у металик нијансама. Стајлингом, црно-белим комплетом и отменим шеширом на глави, одушевила је и младожењина мајка, која је на венчање дошла са супругом.

Церемонију црквеног венчања обавила су два свештеника, један на српском а други на енглеском језику, јер младожења не говори наш језик. Младин отац Драган Стојковић није могао да сакрије емоције после венчања, а, за, “Новости”, је рекао:

- Пресрећни смо, веома смо емотивно доживели све ово, јер је у духу српске традиције, поштујемо нашу веру, цркву и обичаје.

На наше питање да ли је зет прешао у православље, Пикси је одговорио.

- Јесте, узео је нашу веру! Најважније је да се они воле и да нам дарују оно најлепше, а то су деца. Већ имамо једну унуку Индију Роуз.
Узбуђење нису крили ни остали чланови породице Стојковић, младина сестра Андреа и брат Марко. Глумац Иван Бекјарев је младенцима пожелео дуг и срећан брак.

- Пожелео сам им да надмаше мој брачни стаж, а ја сам са супругом у браку већ 43 године - рекао је Бекјарев.

Водитељка Снежана Дакић је Ањи и Угу поклоника уметничку слику и пожела много љубави, толеранције и разумевања у заједничком животу, а бидермајер је после венчања ухватила младина другарица Настасја Стошић.

У пратњи породице и блиских пријатеља, младенци су се затим упутили у ресторан “Калемегданска тераса” где је било приређено гала свадбено весеље за око 300 званица које је трајало до касно у ноћ.

ХАЉИНА ОД КРИСТАЛА

ВЕЧЕ пре црквеног венчања, млада је славила са најближима у хотелу. Пиксијева ћерка је за ту прилику обукла хаљину од кристала, тешку 10 килограма.

- Требало је да је сачувам за дочек Нове године - рекла је Ања.

Иначе, Ања и Уго већ имају једноипогодишњу ћерку Индију Роуз, а на црквено венчање допутовали су у петак увече приватним авионом из Париза.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милојко

29.05.2018 04:41

Јест се пикси испрсио, дао музици 50 ЕВРА хахахахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин , не својом вољом

29.05.2018 08:24

Потпуно сам разочаран у Србе и Српство. Сматрам да га је оштетила. Овај чланак би требао да иде у "црну хронику". Да ме није срамота мртвих предака постао би јевреј или муслиман . Овако , нажалост , још увијек сам у редовима лоших људи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

види

02.06.2018 07:00

Пикасо дао 50 е.сефу оркестра,,значи оркестарце добити по 3 еура.. и уз пут РЕ,овоме што се стиди србског имена,, и треба да се стидис ја се стидим тебе ,што написа не својом вољом си србин,,, ти си србин по родитељима Богом дан,,а хоћеш да будеш изрод или потурица по својој вољи... ти прочитао о пикасовој свадби кћерке па се разочарао...у србство.. е...јеси нашао параметре мој брате,опусти се и кулирас,и буди срећан што си ,,не својом вољом то што јеси,,

ОДГОВОРИТЕ