Видео: Спектакуларна прослава титуле и "Роналдо, остани"!

Кад 80. 000 људи скандира. . .  Краљевска прослава – Роналдо: Видимо се и следеће године! Мадридски Реал спектакуларном прославом по престоници Шпаније и журком на стадиону Сантјаго Бернабеу обележио је освајање 13. Лиге шампиона.

Фудбал 28.05.2018 | 13:00
Видео: Спектакуларна прослава титуле и "Роналдо, остани"!
'Краљевићи' су у суботу савладали Ливерпул у великом финалу елитног такмичења у Кијеву (3:0) и тако још једном исписали историју европског и светског фудбала.

Екипа Зинедина Зидана је, после прошле сезоне када је одбранила 'ушати' пехар, постала је прва у историји која је Лигу шампиона освајала три пута узастопно.

Играчи и стручни штаб су најпре у аутобусу са отвореним кровом поздравили на десетине хиљада навијача који су се нашли на улицама, да би после свечаности на балкону градске скупштине, у вечерњим часовима, стигли на крцати стадион где је било више од 80.000 људи.

Приређен је спектакуларан ватромет, сваки играч имао је посебну најаву пре него што би изашао на терен – као на Ол-стару НБА лиге – али је поново у центру пажње био најбољи играч света Кристијано Роналдо.

Португалац је одмах по тријумфу у Кијеву дао изјаву која је забринула све у Мадриду, најавивши да би могао да напусти Реал овог лета.

Међутим, Марсело, један од његових најближих пријатеља, убрзо је повео песму читавог стадиона – 'Кристијано, остани!', на шта се кратко надовезао – 'Видимо се и следеће године!'



Реал Мадрид је трећу годину заредом првак Европе, па је и прославе шампионске титуле подигао на неки нови ниво, како то не би било "досадно" навијачима...

Након дочека у центру Мадрида, и вожње отвореним аутобусом са "ушатим" пехаром који ће по 13. пут у витрине овог клуба, играчима Реала направљен је и спектакуларан дочек на крцатом стадиону "Сантјаго Бернабеу".

Играчи су били на посебном постољу на средини терена са ЛЕД екранима, а публика их је поздрављала једног по једног уз заједничко певање песама.

Фокус је наравно био на Кристијану Роналду, фудбалеру који је својим изјавама после финала забринуо навијаче пошто су се његове речи могле протумачити као опраштајуће од клуба, али је очигледно "одспавао" (или поразговарао са пр менаџерима) и променио је "плочу".

Са новом фризуром, а са ништа мањим осмехом, Роналдо је поручио:

"Видимо се и следеће године!".

То је била његова порука на паради, а уз аплаузе на Бернабеуу, који је деловао моћно, и играчи су запевали Роналду.

Марсело је повео песму "Кристијано, остани" (Цристиано, Qуеадате) чему се прикључио читав стадион. А сам Роналдо се захвалио навијачима и играчима у Реалу поручивши да игра у најбољем клубу на свету.

Погледајте!



Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар