Video: Spektakularna proslava titule i "Ronaldo, ostani"!

Kad 80. 000 ljudi skandira. . .  Kraljevska proslava – Ronaldo: Vidimo se i sledeće godine! Madridski Real spektakularnom proslavom po prestonici Španije i žurkom na stadionu Santjago Bernabeu obeležio je osvajanje 13. Lige šampiona.

Fudbal 28.05.2018 | 13:00
Video: Spektakularna proslava titule i "Ronaldo, ostani"!
'Kraljevići' su u subotu savladali Liverpul u velikom finalu elitnog takmičenja u Kijevu (3:0) i tako još jednom ispisali istoriju evropskog i svetskog fudbala.

Ekipa Zinedina Zidana je, posle prošle sezone kada je odbranila 'ušati' pehar, postala je prva u istoriji koja je Ligu šampiona osvajala tri puta uzastopno.

Igrači i stručni štab su najpre u autobusu sa otvorenim krovom pozdravili na desetine hiljada navijača koji su se našli na ulicama, da bi posle svečanosti na balkonu gradske skupštine, u večernjim časovima, stigli na krcati stadion gde je bilo više od 80.000 ljudi.

Priređen je spektakularan vatromet, svaki igrač imao je posebnu najavu pre nego što bi izašao na teren – kao na Ol-staru NBA lige – ali je ponovo u centru pažnje bio najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo.

Portugalac je odmah po trijumfu u Kijevu dao izjavu koja je zabrinula sve u Madridu, najavivši da bi mogao da napusti Real ovog leta.

Međutim, Marselo, jedan od njegovih najbližih prijatelja, ubrzo je poveo pesmu čitavog stadiona – 'Kristijano, ostani!', na šta se kratko nadovezao – 'Vidimo se i sledeće godine!'



Real Madrid je treću godinu zaredom prvak Evrope, pa je i proslave šampionske titule podigao na neki novi nivo, kako to ne bi bilo "dosadno" navijačima...

Nakon dočeka u centru Madrida, i vožnje otvorenim autobusom sa "ušatim" peharom koji će po 13. put u vitrine ovog kluba, igračima Reala napravljen je i spektakularan doček na krcatom stadionu "Santjago Bernabeu".

Igrači su bili na posebnom postolju na sredini terena sa LED ekranima, a publika ih je pozdravljala jednog po jednog uz zajedničko pevanje pesama.

Fokus je naravno bio na Kristijanu Ronaldu, fudbaleru koji je svojim izjavama posle finala zabrinuo navijače pošto su se njegove reči mogle protumačiti kao opraštajuće od kluba, ali je očigledno "odspavao" (ili porazgovarao sa pr menadžerima) i promenio je "ploču".

Sa novom frizurom, a sa ništa manjim osmehom, Ronaldo je poručio:

"Vidimo se i sledeće godine!".

To je bila njegova poruka na paradi, a uz aplauze na Bernabeuu, koji je delovao moćno, i igrači su zapevali Ronaldu.

Marselo je poveo pesmu "Kristijano, ostani" (Cristiano, Queadate) čemu se priključio čitav stadion. A sam Ronaldo se zahvalio navijačima i igračima u Realu poručivši da igra u najboljem klubu na svetu.

Pogledajte!



Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar