ЛН: Слаба игра Срба - ''Азури'' лако с ''Орловима''!

Одбојкашка репрезентација Србије поражена је у три сета од Италије (25:21, 25:18, 25:16), у трећем мечу овогодишњег издања Лиге нација.  Италијани моћни у Краљеву! Други пораз репрезентације Србије у Лиги нација.

Остали спортови 27.05.2018 | 21:55
ЛН: Слаба игра Срба - ''Азури'' лако с ''Орловима''!
Изабраници Николе Грбића доживели су други неуспех, пошто су претходно поражени у првом колу од Бразила, док су једину победу остварили над Немачком.

Србија није изгледала добру на терену и у сваком статистичком параметру 'Азури' су били бољи од наших одбојакаша.

Најефикаснији у Србији био је Атанасијевић са осам поена и то довољно говори како су наши одиграли овај меч. 

У победничком саставу Зајцев 15, Хуанторена 12 поена. 

Први циклус Лиге нација, такмичења које је ФИВБ увела уместо Светске лиге, није почео сјајно по репрезентацију Србије.

Изабраници Николе Грбића су на домаћем терену у Краљеву овог викенда изгубили од Бразила 0:3, победили Немачку 3:1, а онда доживели још један убедљив пораз - 0:3 (21:25, 18:25, 16:25) у окршају са одличном Италијом.

"Азури" су претходне вечери играли тежак меч у пет сетова са Бразилцима, али се испоставило да им је та победа дала крила и они су против "орлова" доминирали у сва три сета.

Србија није имала ниједног играча са двоцифреним бројем поена. Најуспешнији у фази напада био је Александар Атанасијевић са осам поена, а код противника се истакао Зајцев са 15.

Бразил је у првом мечу дана био сигуран против Немачке - 3:0 (26:24, 25:23, 26:24).

Ово је био последњи меч Србије у првом викенду одбојкашке Лиге нација. Другог викенда 'Орлови' ће играти са Бугарском (1.6), Русијом (2.6) и Аустралијом (3.6).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар